Slagerij Den Haag – Contact

Ambachtelijke Slager Beijk

Ambachtelijke Slagerij Beijk is gelegen aan de mooie historische Veenkade op hoek met de Bilderdijkstraat randje Zeeheldenkwartier, bij de Torenstraat.

Slagerij Den Haag

Slagerij Beijk bestaat als sinds 19.. en heeft sinds 1 oktober 2011 nieuwe eigenaren. Mandy en Kai zijn allebei opgegroeid in het vak. De vader van Mandy heeft slagerij Ies Boektje in Scheveningen sinds 1988.

Kai zijn ouders hebben slagerij Frans van der Voort van der Kleij gehad in Rijswijk op het Hillenaarsplantsoen en daarna slagerij Scholtes in Oud-Rijswijk.

Het slagersvak is er dus bij Mandy en Kai met de paplepel ingegoten. Het zijn beide slagers met grote liefde voor het vak.

Vragen

Voor bestellingen en/of vragen over biologisch vlees kunt u terecht in onze winkel waar onze medewerkers altijd bereid zijn u te woord te staan.

Bestellen en contact

Voor bestellingen en/of vragen over vlees kunt u terecht in onze winkel waar onze medewerkers altijd bereid zijn u te woord te staan.

Online bestellen

U kunt via ons bestelformulier online bestellingen plaatsen voor buffetsalades, gourmetschotels, fondueschotels en barbecuepakketten.

Gourmet-, fondueschotels en/of barbecuepakketten op maat

Natuurlijk kan het zo zijn dat een pakket u erg aanspreekt, maar dat u liever een specialiteit wil inwisselen voor een andere specialiteit. Dat is natuurlijk allemaal mogelijk bij ons. Wij verzorgen alles op maat. Uiteraard kunt u ook uw eigen schaal samenstellen. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Vleesbestellingen

Wilt u vleesbestelling plaatsen dan kan dat via ons contactformulier. Vermeld in de mail uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en datum van ophalen. Bestellingen via de e-mail worden altijd telefonisch bevestigd.

 

Contactformulier slagerij Beijk


  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie Beijk Slager Den Haag


   

  Openingstijden: 

  Maandag 08:30 – 15:00 | Dinsdag 08:30 – 17:30 | Woensdag 08:30 – 17:30 | Donderdag 08:30 – 17:30 | Vrijdag 08:30 – 17:30 | Zaterdag 08:30 – 16:00 | Zondag gesloten